elmer

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5448933.ab

jag vill hellre få en skönsjungande dolly på kroken, men det är jag!

och varför döper man den jäveln till elmer..

kaffet kent!

kent har spillt kaffe på sin datorskärm, torkar kent upp det då? nej, det gör inte kent.
och demonstrativt tänker jag inte heller torka bort det eftersom jag tycker han kan torka bort sitt eget kaffe.
jag är faktiskt inte anställd som städerska och hans mamma jobbar inte här... eller? ja, hur som helst så har jag iallfall inte sett henne.

dessutom äger han en liten liten leksaks-snobb.. o den är utklädd till indian (tror jag?)
och jag menar.. eller nä, ni fattar vad jag menar!

i ett nötskal

Fimpa fimpen för gott?

2009-06-30 I höst inför vi rökfri arbetstid på utvecklingsnämndens förvaltning. Om du är rökare och funderar på att sluta röka finns rökavvänjningskurser som du kan anmäla dig till.


MOHAHA, nu måste ni jobba mer än 30 minuter i sträck era jävlar!

gutentag

idag ska jag tillkännage, för er, kära läsare (jag antar i allafall att det är 1 läsare, eftersom cajsa måste vara mig trogen vare sig hon vill eller inte) att jag tänker börja skriva här. mest för att vara rolig och dels för att folk verkligen ska förstå hur tråkigt jag har det på mitt sommarvikariat här på knut, tretorn, utvecklingsnämnden, helsingborg, skåne, sverige, världen... UNIVERSUM!

nå, dagen började med ett ryck i min säng hemma på karl den tionde. hade jag försovit mig var det första som slog mig? nja.. tvek! möjligtvis snoozat i 10 min för möö.
gick upp o drack mig ett fint glas blåbärssoppa. varför? vet ej...
efter ca 20 min av sakta mak runt om i lägenheten för att samla på mig diverse klädesplagg o borsta gaddarna, gick jag med beslutsamma steg ut genom dörren. nästa destination: utvecklingsnämnden (woho!). gick till jobbet på ca 30 min, varmt som in i helvete .. men synd o klaga så det gjorde jag bara i smyg.. i huvudet.. för mig själv.. dessutom hade jag lyckats med bedriften att glömma mina solbrills himma.. typical kajsa-syndrom.
hur som helst så nådde jag arbetet i behåll, bara aningens svettigare än när jag gick hemifrån..men det konstaterade jag snabbt att jag kunde leva med! hur ful eller äcklig jag än skulle tänkas vara så finns det alltid någon som är värre i detta dårhus.
tog tag i dagens första arbetsuppgift så fort jag kunde och suprise suprise gick det ändå ganska snabbt med tanke på dessa efterblivna och inkompetenta kollegor jag måste dras med.. (kan inte gå ut ur bilen för att lämna mig en låda pga "ont i benen", men för att röka går det utmärkt bevisligen)
i tretorn huset måste jag lämna av post på 4 våningar: 6an, 5an, 3an och 2an. VARFÖR I HELVETE ANVÄNDER MAN INTE 4an istället för 6an? jag måste åka så långt med hissen... tycker synd om mig själv på ett ganska ironiskt vis.
väl färdig behövde jag inte tampas med konstiga människor som kommer med märkliga kommentarer utan kunde sätta min akterdel på stolen framför datorn o börja vänta ut tiden tills min andra o sista uppgift för dagen skall utföras. vilket äger rum ca. 14.45 (TIDIGAST)
sitta på sin röv o tjäna skattepengar är det bästa med jobbet, förutom att min styvmor så snällt bjuder mig på lunch varje dag!

far åt helvete, tack för mig!