goodbye

imorgon börjar vi blogga från www.skibump.blogg.se !
jag och cajsa alltså.. för den som inte förstod det :)

eller kanske inte imorgon.. det kanske tar ett tag till, vi måste fixa internet först liksom!

tårfyllt goodbye av mina kära päron..åh

jag kommer sakna er, vi ses och hörs <3

qwellsqwist i g-löv

ligger o slö-kollar på CSI och är allmänt nöjd med mitt vg i geografi och att jag lyckades komma igenom filosofiprovet idag.

rysliga CSI! får dom verkligen vara så räliga utan att sätta ut åldersgräns? det hade iof inte hjälpt mig allt för mycket, eftersom man har åldern inne så reagerar man inte på åldersgränser så ofta.. jo, den stunden man blir utslängd från systemet kanske.. det kan nog räknas som en reaktion eller? men får CSI det? hänga ett lik upp-o-ner i takkronan utan huvud? får dom verkligen det? har jag sagt det? har min pappa sagt det? jaha, men isåfall har han ändrat sig nu..

pissepaus på 1 min och 36 sek
virrvarr i köket efter något som föll mig i smaken 3 min (minst!)
äpplejuice upphällning 4o sek

sååå... nu är jag back in buissnes, fann några gifflar som tilltalade mig och detta gör mig till en glad hest :)

igår försökte jag bota kvällsröksuget med clementiner eftersom det var så pissigt väder... idag är det ännu pissigare väder, det är bara det att jag åt upp de flesta clementinerna igår så det lämnade mig med ynka två idag! två clementiner kommer man inte speciellt långt med.. så nu har jag gått över till gifflar! heja mig (y)

nämnt att vi åker om 6 dagar? packnings ånghäst hej!
jag har försökt o försökt vända o vrida på kläderna o trosorna men dom blir allt fler.. hur gör man? jag är nog ingen vidare packare iaf.. va packad är jag bra på men packa.. nej! någon som äger en vakuum förpackare så att allt blir mycket plattare o smidigare.. äh, jag får väl helt enkelt bara rangordna o rensa ut det som jag inte behöver.. men en packning som ser ut o va för 2 veckor och i själva verket är för 5 månader är jobbigt!

snart börjar jag o cajsa blogga på skibump.blogg.se istället! följ vår resa där :)



Nä nu är det kanske däck som gäller?
undrar om man kommer va lika trött i st.anton som jag var när vi åkte hem från bad gastein för två år sedan!

det är emmas kväll ikväll!

20 minuter kvar tills jag får gå från min arbetsplats som två dagar i rad har varit gamla norrehed skolan, dvs utvecklingsnämnden kompetenscenter. unbeliveble så skojsigt man kan ha det så här på en fredags eftermiddag när här inte är ett skit o göra för att alla utom jag har gått hem för att hålla helg!

ikväll ska det iallafall firas en viss speciell 18åring som jag håller väldigt kär EMMA ELGSTRÖM!



emma och jag hemma hos denice någon gång för lääänge sedan! we're still cute though :)

snart ska jag bege mig från norrehed, in till stan för o fixa present som jag glömde göra igår på välas vip-kväll.. oj vad ego jag var där då! köpte bara saker till mig själv, dålli stil där! sen ska jag hem o göra vid mig för att vara attending at emma's place 19.00 sharp! senare blir det utgång för hela slanten.. vi träffas lättast på bakom eller tivoli ifall ni/du av någon anledning skulle vilja se mig i mitt esse (det vill säga på dansgolvet med en jäger/redbull i handen) see you there everyone :)

ursäktar den överflödiga engelskan.. vet inte riktigt vad som har flugit i mig! det är kanske bara för att man blir så himla integrerad av den multikulturella stämningen här på jobbet! i alla fall vill jag be om ursäkt, och till er pappskallar som mot förmodan inte skulle förstå vad som menas ber jag er vänligen skicka ett mejl till skrä[email protected] för översättning!


uppdatering

då sitter jag här igen, i de nya lokalerna på utvecklingsnämndens förvaltning! super spännande (y)

det börjar dra ihop sig ganska rejält till resan ner till snön..exakt 20 dagar nu..damn va gött det ska bli o åka skidor!
igår betalade jag in för boendet, så gräset ser jääävligt grönt ut på min sida just nu.

igår umgicks jag o cajsa med våra homeboys, vi fikade först på maddes och sedan körde vi en runda i cajsas bil!
råbin ville också köra, det fick han för cajsa.. men både hon o markus gick ur bilen! kvar satt jag o fick guida honom ut i den trafikerade världen utan körkort för första gången haha inte världens bästa backning runt hörn va? dessutom ett yttepytte motorstopp, men det här ska nog gå vägen för dig ändå rååbin! ta körkortet fortare än kvickt nu va, så kan ni komma ner o hälsa på oss i st.anton :)

nämnde nyss att det är 20 dagar till vi åker va?
på 20 dagar ska jag ha hunnit klara av följande:

1. prövning filosofi a
2. prövning geografi a
3. prövning export & inport a
4. inlämning psykologi a
5. prov religon a
6. inlämning gånger 2, religion a
7. prov natur b
8. inlämning gånger 3, svenska c
9. inlämning internationell ekonomi a


SNÄLLA KOM OCH HJÄLP MIG OCH DÖ LITE GRANN!

sa jag att det är 20 dagar tills vi flyger till snön föresten?