klagoblogg

klagomål nummer 1:
jag har ingen lunch & hade jag haft det hade jag ändå inte haft någon att äta den med. jag känner mig ensam.. och aningens hungrig! orkar inte gå o köpa för den delen heller..
klagomål nummer 2:
jag vet inte hur jag ska göra ikväll.. min kusin har tydligen "glömt" att bjuda mig till ett visst evenemang o jag vill inte vara en jobbig lill-kusin o tränga mig på! åh, ledsen jag blir..
klagomål nummer 3:
jag har inga kläder.. eller deffinitivt inga jag vill ha på mig! och om jag mot förmodan blir medbjuden ikväll då är det ett ännu större problem! klänningar äger jag fanimej inte.. synd
klagomål nummer 4:
jag saknar cajsa
klagomål nummer 5:
jag är trött på denna dagen

det enda som är bra med idag, är att det faktiskt officiellt blir helg för mig klockan 16 men tills dess kan ni kalla mig bitterfittan!

regn

jag tycker faktiskt allt annat än bra om detta vädret.. varför regn? varför inte snöstorm? så jag kan ta långfärdsskidorna hem! oj va glad jag hade varit då! om jag hade haft några långfärdsskidor förstås..

i och för sig spelar det inte mig någon större roll att det regnar eftersom jag slipper vara ute i det!
så länge man sitter inne här på jobb när det regnar kan man alltid roa sig åt att skratta åt sina korkade och numera dyngsura kollegor som kommer springandes.. jag blir skadeglad av att ha tråkigt?

oh shit! nu somnade min fot också..

idag jobbar jag min 24 dag, fy sören säger jag bara..
glad för att ha ett jobb? JA
glad för de tidiga morgnarna? NEJ

äh, nu ska jag gå ut o ställa mig med alla andra som undviker jobb och trotsar vädergudarna!

ha de förjävligt, tja :)

bild gånger 2



hatt-i-fnatt vs. fnatt-i.hatt




älskade mamma..

mycket skitsnack på msn just nu..

Cajsa Möller- säger:

Andas uuuuuuuuuuuuuuuuut

kajsa säger:

o sen kläm i för kung o fosterland

eller du behövde inte en bajs-instruktion?

Cajsa Möller- säger:

hahaha neeh !

det är bra med dem!

bajs-instruktion

är du störd?! hahaha


orange it is

eftersom jag har ett så otroligt avancerat och krävande jobb så sitter jag o målar naglarna! i orange.. 
och snart har jag TAMEJFAAAN orange högerhand också, eller varför inte go bananas o måla hela mig orange när jag ändå är igång, för det var ju satan vad jag är skakig på vänsterhanden idag!

hatt-fnatt

i fredags var jag fortfarande full som en kastrull när jag anlände till jobb, hör o häpna, hela 2.5 timme försent!! flåt chifen!
blev inte människa igen för än klockan 15 på lördagen.. ska lägga in lite bilder sen ifrån helgens festival som innehöll mycket skratt och mycket bra musik!

i torsdags såg jag erik hassle, underbara erik! vad bra han är, jag hade inte tackat nej till en egen liten sångsession med honom.. grr

i lördags blev det ciderdrickande och reagge med mina päron, vi såg nämnligen calle-johan och hans underbart roliga band.. köpte mig dessutom en hatt på festivalen som jag var sjukt nöjd över hela dagen.. tills den sprang bort sig i utgången! den kom i och för sig springande tillbaka till mig efter ett argt samtal till hattens dåvarande bärare så det löste sig till slut.. damn you dorian if you lägger beslag på min hatta-jävor!



fest-i-val

föörlåt mig för denna otroligt dåliga uppdatering, har inte haft någon riktig feeling till ett skriva i bloggen på närmre en vecka nu.. fy skäms kajsa!

till helgen står det festival på schemat, något som alla fjortisar hoppar ur skinnet för!
jag minns den tiden då man själv var en likadan kålsup.. med blandade känslor över hemskhetens tid ska jag berätta något litet utdrag ur legenden om kajsa holmqwist's fjortisliv!

det var festival, det var sommaren 2003 och jag hade precis införskaffat en "krama mig" tischa.. (MIN GUD, tänk att jag var så jävla pinsam?!) sprang runder som ett litet fån o älskade kent o önskade att jag också var en av fräckisarna som söp sig redlös o hånglade i kärnanparken.. nå! det tog ett år av väntan.. 2004 var året då jag förlorade min blomma och vi var över i danmark 1 vecka innan festivalen, för att inte bli tagna i tullen försås.. väl nerpackad sprit i vad vi tyckte var "oskyldiga påsar & väskor", eller sprit o sprit.. vi drack breezers, i alla dess smaker! o det krävdes inte så många för den delen heller.. den sommaren umgicks vi med äldre o söp oss hejdlösa, och när vi var bortom all räddning tror jag minnsan o dag att vi hånglade med x antal killar allihopa! och när klockan var slagen för den tiden mycket, fick man nyktra till sig bäst man kunde o smyga in i lägenheten så tyst man kunde trots att det snurrade duktigt i kupan!
2005 var det same procedure as last year.. springa runt o va pinsamt osmaklig & illa berusad.. höll på att bli tagen av polisen också, självklart hade mina vänner sett i förväg att polisen kom o kutat iväg för att skåda teatern på bekvämt avstånd.. snälla lilla jag fick se till att prata oss ur några tänkbara böteslappar o samtal till föräldrar.. men det värsta som ändå kunde hända var att de hällde ut vår älskade sprit.. vilket de också gjorde, trots otroligt mycket tjat från min sida att de skulle låta bli.. (var det då jag försökte lura polisen att jag var 18 och inte hade en aning om att det var 20 års gräns på innehav av alkohol? njää, det var nog valborg..) hur som haver pratade vi norska en hel kväll det året på festivalen..

och hur ska nu detta årets festival bli? knappast axel's tivoli häng o breezer's iallafall..


rubrik

christina har lagt färdigt sitt pussel nu, duktig idiot (Y)
så lite har vi att göra på jobb..
själv har jag precis skivit färdigt alla tackkort från studenten.. duktig? ja idiot? kan diskuteras!



hmm 2

idag känner jag mig liten.. liten o arg!



för det första har det inte hänt något roligt på flera dagar.. CAJSA KOM HEEEM!!! jag börjar bli desperat och snart gråter jag i frustration över att inte ens kunna prata med dig på telefon..
mitt jobb är tråkigt och min fritid är för fan ännu jävligare.. och jag kan inte göra ett piss åt saken!
tidiga morgnar betyder nämnligen tidigt i säng på mitt språk, tro det eller ej.. satans många vuxenpoäng!

men jag har blivit ett ungdomspoäng rikare iallafall.. glömde lämna in mina hyrfilmer igår, AJ! 25 spänn i förseningsavgift och skammen av att behöva gå in o säga "hej, opps.. jag glömde!" eeeeh not?! jag lämnar självklart dem i inkastet o tar smällen vid ett senare tillfälle .. my life as a undanflykting :)

hmm



Cajsa tycker inte jag är bra på att tvätta bilar... jag tycker faktiskt det kan diskuteras!
det blev väl inte så pjåkigt ändå? tanken fanns där iallafall!

another one bites the dust

hatar hatar hatar bitterfittor !
oj, vad arg jag blir när folk självutnämner sig till chefer o tror de är störst bäst o vackrast på hela utvecklingsnämnden!

men där har de fel.. för det är jag som är bäst :)
så back of bitches, this is my hood!

JAG SAKNAR CAJSA!

igårkväll deckade jag på soffan hemma i glumslöv, innan ens klockan hunnit bli 7!!
den soffan är helt sjukt sövande.. trots att det är en modern kantig skinnsoffa!
oj vad arg jag var när de skulle köpa ny soffa, den andra va så mysig o hade funnits sedan jag va mini mini liten dvs..nyfödd..men jag somnar fortfarande som en gris så fort jag sätter akteränden i den så jag tror att det spelade föga roll att den blev utbytt mot en mer moderiktig modell..

cajsa ringde mig återigen igår.. men det var när jag sov så jag missade det helt! fick hur som helst ett sms.. det löd såhär: "Are we human.. lalala jag hör den just nu, live :)" attans jävla skiiiiit att jag missade samtalet.. the killers alltså, stor jävla favorit hos mig! och dessutom saknar jag cajsa något fruktansvärt och framförallt är jag avundsjuk för att jag inte är där med henne.. men nästa år cajsa, nästa år! då jävlar är det vi som hyr en husbil o kör till hultsfred.. för nått jävla tält tänker jag då rakt inte bosätta mig i! inte ens för att få se the killers hade jag suttit i ett äckligt tält en hel vecka, och då är det fan illa.!


vuxen vs. ung

VUXENPOÄNG
ta med sig matlåda till lunch (hemma-lagad dagen innan av en själv)
dricka mycket kaffe
lägga fram kläder till nästa dag kvällen innan
somnar framför spännande filmer
går till jobbet ifall vädret tillåter
kläder efter väder
bojkott av vecko-klubbande
dricker högst 2 glas vin ifall det skulle bjudas
sönderstressad
plockar undan & diskar (även på jobb) 
ylletröja av modellen praktisk
filmval; thrillers med tanke bakom och drama
klagar högt o ofta om trötthet
längtar till helgen enbart för att få sova ut till iallafall 10

UNGDOMSPOÄNG
går inte o lägger sig i tid
försover sig
önskar att man var på hultsfred

mina damer och herrar, välkomna till min värld!

tradigt..

försov mig imorse såklart.. så min kära farmor fick rycka in o agera taxi.. du är världens underbaraste, tack !

cajsa ringde mig från hultsfred igår, jävla jävel till att stå där o lyssna på kings of leon.. jag är inte nådigt avis grr..

annars har jag inget roligt o säga just nu (som om det jag nyss skrev va så jävla skojsigt?!).. inget spännande eller intressant har hänt på jobbet idag, och eftersom jag är fett mycket emot outfit bilder o sånt mög så får ni ett jädra tradigt inlägg o läsa ..

det enda jag kan göra är att gotta mig lite åt att jag inte är så bakis som jenny är idag, i sann skadeglädjes-anda!


vägen över söders slätter..

efter en smärre livskris på nån timme igår har jag nu hämtat mig och skriver blogg igen!

idag började dagen bokstavligt talat på fel sida av sängen, dessutom hade jag tryckt av väckarklockan på mobilen i sömnen. BRA JOBBAT KAJSA (Y)

nå, efter att ha gjort ett tappert försök att stressa gav jag upp och insåg att jag ändå skulle komma försent till jobbet. jag liksom kapitulerade mot tiden, och slö-gick bort mot bussen..

väl nere på söder klarade jag mig ganska skapligt förbi de två "uppehållande farorna".
det vill säga;
1. uteliggarna utanför ria som är helt sjuuukt snackesugna på morgonkvisten! (sa godmorgon o läget som vanligt, men sen blev jag befriad från fortsatta frågor som tur va)..
2.  dessa jädra jehovas vittne tanterna som ligger på lur i buskarna utanför jobb... VAD I HELVETE(!?) gör dom utanför tretorn byggnaden? försöker snällt fråga ifall man vill ha något att läsa.. och tjoff sen är man fast där i en halvtimme med deras snack om att födelsedagar o julafton är FEL?! vad i själva fa-an, ska dom ta ifrån mig de bästa dagarna på hela året de jävlarna? glöm det!  jag trycker tillbaka bibban med papper i hennes famn, (som hon på något magiskt sett smugglat ner i min famn utan att jag märkt det) och HA, så har jag klarat mig denna gången också. jag är o förblir listigast av oss båda..


JAG ÄR JÄTTE TRÖTT




jätte jätte jätte trött

Nationella orgasmnatten

http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article5467170.ab

SVAR PÅ TAL:
Dextrozol, 46 år, Idag 14:03 
Skit oxo.. det visste jag inte. Gjorde det igår natt på grannens huggkubbe.
Går nog inte att övertala tanten 2 dagar i rad... =/


vanlig dag..

jag har aldrig förstått när man ska skriva antingen puss eller kram.
 det är så olika vad folk säger, hur dom reagerar eller hur det tass.. själva ordet alltså..

till somliga kan man säga; dra åt helvete, ha det förjävligt, skit ner dig o knulla lugnt! då tass det ungefär som; hejdå, have a nice one!
MEN OJ, vad fel det skulle bli ifall man sa så till sin farmor varje gång man ville att hon skulle ta det försiktigt över gatan tills vi sågs nästa gång!

till andra måste man bara säga kram, för det känns fel att få ett kram tillbaka ifall man säger puss?! har en vän som gör detta, i början är ens hjärta krossat på mitten o stampat i smådelar, men man lär sig! och man måste respektera gränser bengt.

Cajsa Möller- säger:

MWAAAH

kajsa säger:

uppstötning?


forbannad

läs följande på norska:  jag äro förbannaad (falsett på slutet)

simon har man inte sett röken av idag och självutsedda chefer härjar vilt som på hitlers tid.

nu ska till o med människor utnyttja träningslokalen, PÅ SIN SEMESTER.. mö mö märkligt!

dagens kalkon

jasså? nu har en viss person fått för sig att vara viktigpetter o leka chef när hennes egen chef och dessutom min älskade styvmor är på semester.
här skickas det folk att göra det man själv ska göra..
och dessutom resulterar detta i att jag inte har någon o luncha med..
så jag sätter ner foten o säger nej.. GE FAN I ATT KÖRA MED MIN SYSTER!


och hur tänkte du då?

"Möbler från Ikea hotar hela planeten"

cassandra o jonatan har härmed bidragit till att jorden kommer dö ut!
så går det när man flyttar hemifrån.. och pga att växthuseffekten påverkas så himma mö så bor jag fortfarande hemma!
världsmedborgare och trädkramare e va jag e!

tonårstrots...

innan midsommar:

morfar - kan du ta på dig flytvästen?
barnbarn - måste jaaag?
morfar - nu tar du på dig flytvästen!
barnbarn - ååååhh (men gör det!)

efter midsommar:

morfar - kan du ta på dig flytvästen?
barnbarn - morfar, nu tror jag nog att du har blandat ihop mig med någon som bryr sig?

eftersom du inte har någon mobil...

nå, cajsa.. jävla tabbe! men det kommer fler chanser..
och nu måste du dejla meid deij! (av dom hear gouda?)

ikväll så hade jag kunnat tänka mig antingen bahnhof eller min balkong? så nu vet du det..
HOPPAS FAN INTE DU SKA ÅKA TILL H-STAD!!!!

hum, annars var här en man i hatt precis och dagens händelse än så länge är att min ostmacka var jävligt god!

dessutom har jag fått en namnskyllt, eller fått o fått.. jag har fanimej gjort den själv (ärad vare gud i höjden, denna har jag gjort i slöjden)
kajsa står det på den, konstigt vore det väl annars.. så nu kan alla socialfall vad jag heter också.. om dom kan läsa ordentligt för det är fan tvek på den.. skriva kan dom iaf inte!

nyligen trodde jag att jag fick ett sms, men tji fick jag..

boktipset & utredningar

naninaninaninanaaa BOKTIPSET kommer cyklandes !

igår var jag, cajsa, macke, angela och fredde nere på tivoli o käkade, drack öl o mööös till stand up comedy. våldsamt trevligt!

P4 ÄR CP .. min gud för denna radiokanal.. rädda mig, det skaver i mina öron!

snart blir det till att käka annikas chili con carne, men det är mest nothing con carne för den smakar NADA.
jag brukar krydda med lite ketchup, men det skiter ju sig nu när jag är på jobb.. så jag får väl svälja ner skiten med en jävla massa vatten & en yttepytte bit melon som jag blev belönad med imorse.. eller belönad o belönad.. jag tog den(!), rätt framför ögonen på annika. MOHAHA där fick hon för att jag försov mig !

-ta på dig flytvästen!
-morfar, jag tror du blandar ihop mig med någon som bryr sig?

utredningscentrum var det ja... ÄH VI KÖR!

fortsättning följer..

stackars er människor som får pengar från kommunen men inte ens orkar vänta på att personen som ger er pengar kommer o ser vad du vill. stackars er!
fy så otacksamt...

men jag ska inte dra alla över samma kant, för jag respekterar mina medmänniskor... lite grann iallafall ?
förutom när de luktar illa o hänger över receptionsdisken.. DET ÄR INTE OKEJ!

nå, back to reality och socialfallen. BYE

uc

inte mycket att uppdatera, återkommer senare med sliskigt info från (hör och häpna) utredningscentrum!
uteliggare, invandrare och en o annan man känner.. hum